Danske Kunder

 • Levering 1-3 dage
 • Gratis fragt ved køb over 300 Dkk
 • 9 ud af 10 på TrustPilot
 • kort logoer
  © by NordicApparel.com
  danske kunderdanske kunderdanske kunder

  stigp.net er en dansk webshop på engelsk. Vores kundeservice taler og besvarer glædeligt på dansk.

   

   

   

  Historie

   

  Stig P, som blev grundlagt af Stig Petersen, har siden sin åbning i København i 1969 været synonymt med den gode stil og er i dag en af det indre Københavns mest kendte mode butikker. Her findes både Danske og Internationale designermærker, som Sonia by Sonia Rykiel, Kokoon, J Brand, Helmut Lang, Maria Black, Malin + Goetz, Yvonne Koné og Jane Kønig.

   

  I 2001 åbnede Stig P op på Nørrebro med vores butik i Ravnsborggade. Butikken adskiller sig fra butikken i Kronprinsensgade ved, udover at forhandle stort set de samme fine mærker som i byen, også at forhandle Stig P lækre cremer og dufte fra minimalistiske Malin + Goetz, samt inspirations bøger og mange flotte neglelak i flere af sæsonens farver fra det franske mærke Nailstation.

   

  I starten af 2011 udvidede Stig P med en online shop, stigp.dk. Webshoppen har et stort udvalg af de samme mærker som man kan finde i vores tre fysiske butikker i København.

  Som det nyeste tiltag, udvidede Stig P med endnu en butik i sommeren 2012. Denne gang på Gammel Kongevej 91, i det hippe kvarter omkring Værnedamsvej på Frederiksberg. Butikken byder på en masse lækre mærker, som Surface to Air, FWSS, Vanessa Bruno Athé samt produkter fra Malin + Goetz og selvfølgelig vores eget mærke Stig P.

   

  I dag videreføres Stig P af datteren Signe Kjer, som siden foråret 2003 også har designet Stig P's eget tøjmærke under samme navn. Stig P kollektionen består af et bredt udvalg af basicT-shirts, toppe, kjoler, bukser og strik, alt angivet i øko-tex 100 standarden, hvilket betyder at varerne kontrolleres for sundhedsskadelige kemikalier og farvestoffer. Produktionen foregår i Portugal, hvor vi har et tæt samarbejde med en lille fabrik, og derfor har mulighed for, at have konstant kontrol og fokus på produktion og arbejdsforhold, hvilket betyder meget for os.

   

   

   

   

   

  Vilkår

   

  Bytte/returregler

   Du har altid 14 dages fuldreturret fra den dag du modtager din pakke med posten. Bemærk at din pakke skal senest være afsendt den 14. dag inden for din returret, ellers bliver den ikke godkendt som en retur.

  Du kan vælge at ombytte din vare til et digitalt tilgodebevis, som fungerer elektronisk via. en kode, som du vil få tilsendt på mail ved kontakt med kundeservice. Denne kode kan du gemme og bruge næste gang du handler på webshoppen. Tilgodebeviset er ikke tidsbegrænset, og skal derfor ikke bruges indenfor et bestemt tidsrum. Du får koden tilsendt på mail, når vi har modtaget din vare retur hos os. Bemærk, tilgodebevis udstedt i vores fysiske butikker kan ikke bruges online. For mere information send os en mail på: customerservice@stigp.dk  Firma info

  Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og Stig Pedersen Aps,

  Kronprinsensgade 14,

  1114 København K Danmark

  Web Telefon +45 26 36 43 33

  mail online@stigp.net eller sso@stigp.net

  CVR: 12623275

   

  Ordrebekræftelse/Invoice: Alle ordrer bekræftes automatisk (pr. e-mail), og du vil indenfor 24 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordrer / udsolgte artikler eller forsinkelser).  Betaling 

  Ordrer kan betales på følgende måder:

  Kreditkort: Grafikken i bunden, viser hvilke kort vi accepterer.

  Alle kortdata sendes krypteret. Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal.

  Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere varerlinier. Her er du nødt til at lave en ny ordre, hvis du ønsker at købe flere varer efter et gennemført køb.  Bank

  Danske Bank, 9541 - 0255607405

  Levering: Vi sender samme dag vi registrerer din indbetaling på en ordre. Vi sender ordrer alle hverdage, bestilt inden kl. 14.

  Du modtager en mail når vi sender din pakke, hvor via et T&T nummer kan følge din pakke.

  Vi tager forbehold for forsinkelser og udsolgte/forsinkede varer.  Danmark

  2-4 dage leveringstid. Europa: 3-5 dage leveringstid. Resten af verden: 4-10 dages leveringstid.  Fragt

  Alle indenlandske ordrer (DK) over 300,- sendes fragtfrit. Alle udenlandske ordrer indenfor EU, samt Norge: 

  DANMARK - FRI FRAGT over 300,-

  WITHIN EU - €15

  OUTSIDE EU - €30  Retur

  Du har 14 dages retur- / fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Tøjet skal returneres i samme stand som modtaget med alle prismærker intakt. Derudover skal der vedlægges en kopi af fakturen/invoicen og det medfølgende returskema skal udfyldes. Varer der ønskes ombyttet til anden størrelse, vil blive ombyttet samme dag vi modtager dine returvarer og sendt afsted til dig. Udgiften til retur-forsendelser af returvarer og ombytninger afholdes af kunden. Vi betaler til gengæld for forsendelsen af varen tilbage til dig i forbindelse med din ombytning (og i tilfælde af reklamation). Send din vare retur til:

   

  STIG P

  Kronprinsensgade 14

  1114 København K.

   

  Varen kan også ombyttes til anden størrelse eller returneres i vores fysiske butikker. Husk din ordreseddel når du indlevere i butikken. Penge gives ikke retur i butikken, men overføres tilbage på samme kort, som varen er købt, via. webshoppen samme dag som varen afleveres (dog ikke i weekenden - hvor krediteringen vil blive udført først kommende hverdag).

  Hvis du afleverer dine varer retur i butikken, sørger butikken for at webshoppen får besked, og de vil hurtigst muligt tilbageføre pengene til dit kort først kommende hverdag.  Tilgodebevis

  Du kan ombytte din vare til et tilgodebevis, som fungerer elektronisk via. en kode som du vil få tilsendt på mail. Denne kode kan du gemme og bruge næste gang du handler på webshoppen. Tilgodebeviset er ikke tidsbegrænset, og skal derfor ikke bruges indenfor et bestemt tidsrum. BEMÆRK! Tilgodebeviser udstedt i butikkerne kan ikke benyttes online. For flere spørgsmål vedr. dette - kontakt vores kundeservice på mail: online@stigp.net  Reklamation og garanti

  Stig P yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra fakturadato på fabrikations- og materialefejl (mangler). Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert behandling, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Fakturaen skal fremvises til stig p i forbindelse med anvendelse af reklamationen. Vi anbefaler at du kontakter stig p inden du sender en vare til reklamation,

   

  Language
  Currency
  aaa

  We use cookies to improve our site and your shopping experience. Find out more about cookies here.

  Close